POGAĐAJTE: Zašto muškarci Dijanu Janković ne gledaju u oči? (VIDEO)

Muškarci je pri upoznavanju više gledaju u grudi nego u oči, ali Dijana Janković je pravi primer da ne mora imati ništa silikonsko na sebi, a da ima muškarca pored sebe i da ona nije morala da poseti hirurga kako bi postigla uspeh. Sve je prirodno na njoj.

"Grudi ne predstavljaju uspeh, mislim da možete savršeno da izgledate iako imate male grudi, tu postoje push up brushalteri, korseti, za sve one koje nemaju silikone. Žena mora biti zadovoljna iznutra, jer kada je zadovoljna onda nema razloga da pati zbog nedostataka" - govori Dijana.

Svoje modne tajne uvek je spremna da otkrije. Tako je i ovoga puta istakla da nosi isti korset kao Naomi Kembel u najnovijoj reklami... Crni sa čipkom na grudima... Još jedan koji je atraktivan, cvetni korset, ističe struk i grudi.

Dijana Janković priprema novi singl koji će mnoge šokirati. Ona će od fine devojke doživeti transformaciju tokom saradnje sa Ateljeom Trag, jer u pesmi govori o tome kako je podmetnula prostitutku svom dragom da bi proverila njegovu vernost. Pesma “Laki muškarac“ biće pomak za ovu pop pevačicu pre svega u stilu muzike, produkciji i načinu prezentacije numere.

Pogledajte još