Frenkie dobitnik MTV Best Adria Act nagrade

Frenkie je obio najveći broj glasova u proteklih šest nedelja na sajtu mtvema.com, gde su fanovi širom sveta online glasali za svoje omiljene izvođače u regionu. “Šta drugo da kažem nego HVALA! Hvala svim mojim kolegama koji su me podržali, a posebno mojoj dragoj publici od Makedonije, preko Srbije, Hrvatske, Slovenije i naravno BiH. Bez vas ovo ne bi bilo moguće i ovo je naša pobeda! Amsterdame, eto nas!” izjavio je povodom pobede oduševljeni Frenkie.

On će se od danas boriti protiv drugih pobednika iz cele Istočne Evrope za priliku da bude jedan od 10 finalista koji će ući u kategoriju Worldwide Act koja slavi raznolikost MTV muzike, promovišući izvođače iz celog sveta.

Fanovi će do 31. oktobra moći da glasaju za svog omiljenog regionalnog izvođača takođe na www.mtvema.com. Predstavnik Istočne Evrope biće proglašen 1. novembra, zajedno s drugim regionalnim pobednicima iz Severne Evrope, Srednje Evrope, Južne Evrope, Jugoistočne Azije/Kontinentalne Kine/Hong Konga/Tajvana, Japana/Koreje, Australije/Novog Zelanda, Južne Amerike, Severne Amerike i Afrike/Indije/Bliskog istoka.

Pogledajte još