ANA U STRAHU: Paunić bi mogao da objavi njihove intimne fotografije!

Pokušaji Telegrafa da dođe do informacija naišli su na zid ćutanja, igrač Fuenlabrade nije voljan da dalje komentariše romansu s Ivanovićevom.

O uzrocima raskida postoji nekoliko verzija. Telegraf je je objavio da je Anu razočaralo kad je saznala da je njen dečko pokušavao na sve načine da doturi medijima informaciju da su zajedno, pa ga je zbog toga ostavila.

Tvrdi se i da Anin otac Miša nije odobravao vezu svoje ćerke s momkom koji važi za velikog ženskaroša i koji je povezivan sa starletama poput Stanije Dobrojević ili pevačice Milice Pavlović.

Navodno, teniserka je je javila Ivanu da ga ostavlja samo sat vremena pošto je bila na porodičnom ručku.

- Ana i Ivan su raskinuli zbog njene porodice. Njenim roditeljima, posebno ocu Miši, nije odgovaralo da se Ana zabavlja s muškarcem kojeg su povezivali s pevačicama i starletama. Oni smatraju da njihova ćerka može da nađe mnogo boljeg dečka od Paunića – rekao je za “Informer” neimenovani izvor.

Nije isključen ni dramatičan nastavak priče, jer, kako tvrdi tabloid ALO!, košarkaš poseduje intimne fotografije nekada prvorangirane svetske teniserke.

Ana je u strahu jer bi sporne fotke mogle da dospeju u javnost, što bi narušilo njen ugled i imalo velike posledice po njenu karijeru, a naročito na brojne sponzorske ugovore.

- Ana je vrlo brzo otvorila oči što se tiče Ivana, jer je on drugovima po Beogradu pokazivao zajedničke slike s Anom i Stanijom, svojom nekadašnjom devojkom. U tom društvu našao se i prijatelj srpske teniserke koji joj je sve preneo. Razumljivo, Ana se odmah uplašila da bi njihovi intimni snimci mogli da ugledaju svetlost dana – izjavio je za ALO! porodični prijatelj Ivanovićevih.

Izvor: Telegraf /Alo/ Informer

Pogledajte još