Ubica policajca krije se na Kosmetu: Policija na tragu vozaču audija smrti!

0

Policija je na tragu vozaču automobila koji je pokosio policajca Gorana Đorđevića, koji je kasnije podlegao povredama i pretpostavlja da se nalazi na teritoriji Kosova.

Verovatno znamo i pravog izvršioca ovog dela, ali u interesu istrage ga nećemo otkrivati“, rekao je direktor policije Veljović u selu Krševica gde je danas sahranjen Đorđević.

On je kazao da je jedno lice lišeno slobode, jedno zadržano po naredbi Tužilaštva, da je pronađeno vozilo u kojem su bili vozač i suvozač, a da se za vozačem intezivno traga.

Neka pretpostavka je da je na teritoriji Kosova. Zatražili smo i očekujemo pomoć Euleksa“, rekao je Veljović.

Veljović je još jednom poručio da se ovaj slučaj mora rešiti do kraja jer je to u interesu države, svih kolega i ljudi koji žive na ovim prostorima.

Država mora pokazati da iznad nje ne može biti niko, pa ni jedan kriminalac“, rekao je direktor policije.

On je naglasio da će to područje biti najbezbednije kada svi kriminalci budu u zatvoru.

Da li su oni iz Velikog Trnovca, Vranja, Bujanovca ili Preševa, ili bilo kog drugog kraja nema veze“, istakao je Veljović i još jednom podvukao da će policija ući na svaki deo svoje teritorije i da će ovaj slučaj morati da se reši.

Policajac Đorđević preminuo je u sredu u Kliničkom centru u Nišu od posledica povreda koje je zadobio kada ga je, 21. oktobra, udario automobil švajcarske registracije.

On je pokušao da zaustavi automobil na ulazu u selo Veliki Trnovac u opštini Bujanovac. Đorđević je danas sahranjen, uz državne počasti, na groblju u rodnom selu Krševica.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.