Ovu hranu izbegavajte pre seksa

1. Crveno meso
Iznenađujuće je da crveno meso treba izbegavati, pre svega jer većina večera na koje odete sadrži meso na meniju. Razlog zbog koga ga treba izbegavati je taj što može teško da vam padne pa da se osećate sporo i pospano kasnije, što nije nimalo seksi kada ste na sastanku. Potrudite se da večera na koju odete sa partnerom bude što laganija.

2. Kačkavalj
Kačkavalj je još jedna naizgled bezazlena namirnica koju treba izbeći pre seksa. Iako je veoma ukusan i daje bolji ukus hrani, može biti neprijatnog mirisa, koji se zadržava dugo nakon što ga pojedemo.

3. Pasulj
Ne zovu ga za džabe muzikalnom hranom i nije iznenađujuće zašto ga treba izbegavati pre seksa. On je odličan za vaše zdravlje i snabdeva vas vlaknima i proteinima, međutim, on takođe sadrži i vrstu šećera koja nije laka za varenje, što izaziva gasove.

4. Brokoli
On je odlična hrana za zdravu dijetu, ali ne tako dobra ukoliko želite da budete intimni sa partnerom. Zapravo, brokoli, prokelj i karfiol treba izbegavati pre bilo kog sastanka jer kao i pasulj sadrže šećer koji se teško vari.

5. Veštački zaslađivači
Oni su odlični kada pokušavamo da smanjimo unos slatkiša i slatkih pića, ali mogu imati ne tako seksi efekte. Veštačke zaslađivače ili hranu sa manitolom, sorbitolom ili ksilitolom treba izbegavati pre seksa jer mogu izazvati nadimanje i gasove.

6. Luk
Većina jela je boljeg ukusa kada ima luk u sebi, međutim on izaziva neprijatan zadah i nadimanje pa ga zato treba izbegavati.

7. Žvaka
Iako žvaka zapravo nije hrana, dok je žvaćete uzimate dosta vazduha koji dovodi do nadimanja i neprijatnih gasova. Takođe, ukoliko žvaćete žvaku bez šećera, ona verovatno sadrži veštački zaslađivač, a već smo pomenuli da ih treba izbegavati.

Izvor: 24sata

Pogledajte još