Otvaranje sezone kluba Planet Bigz

Kad uđete u klub "Planet Bigz", shvatite šta znači rečenica – izmenjeni ambijent kluba. To nije fraza koja hoće da privuče, ovde su to stvarno uradili i to mnogo dobro.

Na zidovima obojenim u crno, nalaze se simbolični crteži jakih boja. Oni u igri sa black-light svetlom daju specifičnu fluorescentnu boju. U kombinacji s muzikom, ovakve dekoracije daju poseban doživljaj  i novu dimenziju. Na zidovima su planete, zvezde i motivi iz budističke religije. I vi se stvarno osećate kao da ste na drugoj planeti. Takođe se mogu kupiti unikatne majice s različitim motivima. Tako se, na neki način, gradi i proširuje trance kultura .

Svi stari posetioci su vidno bili začuđeni i oduševljeni ovim novim izgledom. DJ pult nije više napred gde je bio, već sa desne strane, što omogućava da DJ bude u centru ’’zbivanja’’, a ne na kraju. Dekoracija je odlična,  plesni podijum veći i bolji, dosta mesta za sedenje, dobro ozvučenje i još bolji light-show. Svoju muziku su takođe podigli na viši nivo, što se sinoć moglo i čuti.

Da ovaj klub obećava pokazuju i najave mnogih DJ-eva koje će ’’Planet Bigz’’ ugostiti ove zime. U oktobru se očekuju DJ Anti, PTX, Shanti, Prosper, a u novembru i D-Nox...Pored resident DJ-eva iz xperiment-a, biće tu i ekipa iz Digital Harmony, ali i Marko Nastić.

Ako planirate da posetite klub Bigz, zaboravite na trenerku – obezbeđenje će vas vratiti. Ako na ovo novo pravilo gledate malo šire, a ne samo kao na dress code, shvatate da je to odličan potez.

Ostale fotografije pogledajte u foto-galeriji:

Nada Veljković

 

 

Pogledajte još