11 stvari koje sigurno niste znali o Viktoriji Bekam

Modna ikona, bivša pevačica i dizajnerka Viktorija Bekam je napisala autobiografiju “Učiti kako se leti“ 2001. godine u kojoj je otkrila mnogo toga što se ranije nije znalo o njenom životu. Kada je imala samo 8 godina, znala je da će postati zvezda. Izdvojili smo mnogo zanimljivosti koje će vas sigurno iznenaditi.

Ranije je bila verena

Od kad znamo za Viktoriju, znamo i da je ona supruga Dejvida Bekama, ali je dizajnerka bila verena i ranije. Pre Dejvida, mislila je da će se udati za čoveka koji se zove Mark Vud. Iako se nije lepo ponašao prema njoj, bila je srećna što ga ima, ali je stavila tačku na tu vezu posle pesme “Wannabe“ koju je izvela sa grupom “Spice Girls“.

Sve je počelo sa filmom “Slava“

Godine 1982. Viktorija je gledala ovaj film i odmah je poželela da postane zvezda. Tada je imala samo osam godina. Poistovetila se sa likom iz filma, Koko, koja je odlično plesala i izgledala je božanstveno.

Imala je akne

Gotovo tokom celog života, čak i sada, Viktorija ima problema sa licem jer joj se često pojavljuju akne. To joj je često rušilo samopouzdanje i zbog toga je bila usamljena i povučena tokom detinjstva.

Prvi značajan nastup

Kada je diplomirala u školi za ples, počela je da ide na audicije. Većina njenih kolega iz škole otišla je da peva i igra na brodovima za krstarenje, ali je Viktorija želela više. Imala je sreće i dobila je glavnu ulogu u mjuziklu “Bertie“.

Prvi bend

Prva grupa čiji je bila član zvala se “Persuasion“ i činile su je tri devojke i dva dečka. Stvarali su disko muziku i najpoznatija pesma se zvala “Be the One“. Malo potom videla je oglas grupe “Spice Girls“. Oglas je glasio: “Imaš li između 18 i 23 godina? Znaš da pevaš i igraš? Da li si posvećena, ambiciozna i voliš da izlaziš? Audicija je 27. marta 1994.“

(old_image)
Slika: AP

Imala je više poslova

Noću je igrala sa devojkama iz grupe “Spice Girls“, a danju je bila model za “The Daily Mirror“, nacionalne novine.

Vodila je borbu sa kilogramima

Kada je imala 15 godina, iz nepoznatog razloga se mnogo ugojila. Tek su kasnije utvrdili da ima poli-cistične jajnike koji su uzrokovali akne i višak kilograma.

Znate li ko su kumovi dece Viktorije i Dejvida?

Verovali ili ne, kumovi njihove dece su Elizabet Harli, Elton Džon i Eva Longorija. Bili su počastvovani time što su Dejvid i Viktorija baš njih odabrali.

Najlošije obučena

Svi znamo da je Viktorija modna ikona bez konkurencije, međutim, godine 2007. bila je proglašena za najlošije obučenu ženu.

Upoznavanje sa Dejvidom Bekamom

Prvi put su se videli na humanitarnoj fudbalskoj utakmici 1997. godine. Zabavljali su se godinu dana i verili se već 1998. Prvo dete su dobili 1999. godine.

Sjajan smisao za humor

Iako uvek izgleda strogo profesionalno i ozbiljno, Viktorija zapravo ima sjajan smisao za humor. Nažalost, za to znaju samo najbliži prijatelji i porodica.

J.P.

Pogledajte još