NEDOSTUPNA ANA: Blokirala pozive sa Ivanovog broja!

0

Dan posle telefonskog raskida veze, Ana Ivanović nije odgovarala na pozive sada već bivšeg dečka Ivana Paunića. Posle višečasovnih neprekidnih poziva, blokirala je pozive sa njegovog broja.

Jedna od najlepših teniserki na svetu Ana Ivanović već je prebolela novog bivšeg dečka, košarkaša Ivana Paunića.

– Ana se poprilično uznemirila kada je shvatila da je Ivan previše eksponirao njihovu vezu. U utorak, na dan raskida, preskočila je i trening. Imala je zakazane termine i za masažu, jogu, meditaciju…, ali je sve preskočila. Tog dana stvarno je bila uznemirena, ali se polako vraća u normalu – kaže sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Anin fizioterapeut Milan Ilić potvrđuje da je Ana propustila termin kod njega.
Trebalo je da dođe, ali nije. Ide u Bugarsku na teniski turnir, pa kada se vrati u Beograd, doći će – rekao je za “Blic” Ilić, koji je zaposlen u fitnes centru gde su se Ivan i Ana i upoznali.

Ana i Ivan bili su zajedno nepuna tri meseca, a Ivan je poslednjih nedelja javno govorio o njihovoj emotivnoj vezi, što se Ani, ali ni njenoj porodici, nije svidelo.
– Ivanu je teško, brzo se zaljubio u nju. Možda se malo zaleteo, a sad bi sve dao da mu Ana oprosti. Kako sam kaže, vreme koje su proveli u Španiji bila je najbolja stvar koja mu se desila – dodaje naš sagovornik.

I dok Paunić pati, Ivanovićeva je već krenula dalje, pa je tako postavila fotografiju sa Džibonijevog koncerta:

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.