Pobegli iz ukletih kuća: Slavni koji su se plašili duhova i mrtvih

Čak se i velike zvezde plaše "ukletih kuća". Mnoge priče su bile toliko jezive da su se slavni glumci toliko prestrašili živeći u svojim kućama da su ih brže-bolje prodali ispod cene.

Nikolas Kejdž

Verovali ili ne, Nikolas je namerno kupio „ukletu kuću“, i to ne bilo koju, nego jednu od najozlglašenijih, rezidenciju La Lauri u Nju Orleansu, koju je posedovao aristokrata za koga je 1830. otkriveno da je zlostavljao svoju poslugu.

- Rečeno mi je da je to najverovatnije najstrašnija ukleta kuća u Americi – rekao je Kejdž, koji nijednom nije prespavao u njoj i koji ju je 2009. prodao.

Kijanu Rivs

Kada je imao 5 godina, Kijanu i njegova sestra videli su duha bez nogu koji je nosio kaput.

Metju Mekonahi

Izgleda da je Metju imao problema sa ženskim duhom koji se zove "Madam Blu“ i koji je voleo da pravi "zvuke koji su zvučali nekako slično kako kada bacite novčić sa visine od 3 metra“. Kako kaže Metju, jednom je obišao kuću potpuno go noseći palicu za bejzbol i na taj način se obračunao sa duhom.

Adel

Popularna pevačica iznajmila je luksuznu vilu koja je nekada bila samostan. Mnogo puta Adel je čula jezive zvuke u toku noći i zbog toga je odlučila da unajmi ženskog telohranitelja da spava sa njom, kako bi moga da je "zaštiti od mrtve kaluđerice".

Alison Haningan

Ko bi rekao da je Alison tako plašljiva? Ona tvrdi da je u kući u kojoj je živela sa mužem i ćerkom živeo i duh koji se jednom pojavio na prozoru kupatila.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još