Ljubavni horoskop za 26. oktobar

OVAN

Priželjkujete da vam se javi Vaga. Moguće da ste predmet maštanja nekih osoba koje nemaju mogućnost da sa vama provedu onoliko vremena koliko bi želele i da će vam to dati na znanje na diskretan način. Očekujete da jedna Vodolija koja vam duže vreme daje na znanje da nije ravnodušna konkretno da na znanje šta od vas očekuje. Dobijate mogućnost da sretnete nekog na većem skupu.

BIK

Ne sumnjate u iskrenost jednog Raka, Jarca ili Škorpije ili nekog koga ste upoznali možda pre nekoliko meseci i povremeno vam se javlja. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam se otvoreno diviti i to će vam prijati.Stalni partner je veoma lojalan čak i kada vas kritikuje i dobro znate da možete da imate poverenja da sve što kaže zaista i misli. Ipak danas ste pomalo nervozni. Ne ulazite u raspravu sa Ribama koje o vama inače misle sve najbolje.

BLIZANCI

Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.

RAK

Oscilacija raspoloženja u večernjim satima je ono što donosi tranzit Meseca naročito ako nemate mnogo planeta u vatrenim znacima. U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.Ako vam se dopada Lav, razmislite da li imate za njega nerava.

LAV

Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv,naročito ako treba da se sretnete se nakim koga dugo niste videli ili ako se radi o nekadašnjoj smpatiji sa kojim niste još uvek sredili odnose tako da ni sami ne znate na čemu ste.Ipak, ako ste skloni tajnim vezama, današnji dan može biti veoma stresan i verovatno ćete morati da odložite susret sa simpatijom ili ćete ako ste lobodni a partner nije, ipak naći način da ga ubedite da treba da se sretnete.Dobro se slažete sa drugim vatrenim znacima.

DEVICA

Previše ste impusivni i nedovoljno tolerantni prema nekom ko vam je izuztno drag ali nedovoljno kooparativn. Ako se radi o nekom ko je često svojeglav, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partner ne voli.Ne koristite najbolje svoje iskustvo, jer ništa niste izvukli iz svojih dosadašnjih razočaranja. Skoni ste da ponavljate greške naročito kada je emotivni život u pitanju. Pokušajte da budete principijelniji i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u privatni život.

VAGA

Moraćete nešto konkretno da uradite da bi vam partner poverovao da ste mu zaista privrženi. Neko će vas pozvati da sretnete negde u gradu, moguće da se raditi o jednom Lavu ili Vodoliji i verovatno ćete se tako organizovati da ćete stići da se vidite sa svima kojima ste to obećali. Ovan se trudi da vas fascinira dok su Blizanci previše okuprani finansijama i rešavanjem vaših zajedničkih poslovnih problema.

ŠKORPIJA

Iznenadiće vas pozivom na koji niste računali i to verovatno od nekog vatrenog znaka koji pokušava da vam se nametne na način koji vam nikako ne odgovara. Dobro se slažete sa Ovnom ili Devicomali oni mogu biti previše posesivni što vama svakako stvara dodatni stres. Imate potrebu istovremeno za strastvenom vezom i za bliskom vezom sa nekim ko vam po svemu sudeći odgovara ali vam se istovremeno čini da nema mnogo vremena za vas.

STRELAC

Imate priliku da se sretnete sa jednom Vagom ili nekim drugim Strelcem, moguće u večernjim satima i sa Rakom ili Ribama koje poznajete preko posla. Ako ste muškarac,na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, u stvari će vrlo brzo krenuti u direktno udvaranje.Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, veza sa njima bi mogla biti nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka voli da na duže staze bude u vezi sa nekim ko je veoma stabilan, pouzdan i spreman da donosi praktična rešenja.

JARAC

Ljubavni život bi mogao da vam bude daleko kvalitetniji ako ne biste bili previše kritički nastrojeni, što će vam neko zameriti, najverovatnije stalni partner. Tražite povod da biste se sreli sa nekim ko vam je odavno simpatičan ali je moguće da se radi o nekom ko nije slobodan.Slobodne Jarci očekuju da ih neko podrži u nečemu što im je veoma bitno, moguće u nečemu što se tiče umetničkog projekta.

VODOLIJA

Trudite se da budete što zanimljiviji u društvu i spremni ste da se upustite u vezu koja možda neće potrajati ali će vam biti veoma prijatno, dok traje, naročito ako se radi o jednom Lavu. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko je sličan vama po temperamentu. Bićete uspešni udvaranju jednoj Vagi. U večernjim satima moguć je susret sa jednim Bikom, Rakom ili Lavom. Naglašen znak Lava , Raka i Škorpije odgovara onim muškarcima Vodolijama kojima se dopada neka svetlokosa dama. Ako ste ženski predstavnik ovog znaka, moguće da će vam se dopasti sportista koji često putuje u inostranstvo.

RIBE

Oni koji su u braku, mogu očekivati prijatne momente udvoje ali i u porodičnom okruženju. Ako ste slobodni, može vam se dopasti neko koga viđate povremeno na poslu, moguće jedna Vodolija ili neki Lav.U vašu vezu sa Škorpijom mogla bi se umešati neka Vaga, Rak ili Lav. Ovo bi mogao biti prijatan dan čak pun uzbuđenja, naročito ako vam se dopadaju Lav, Vaga ili Vodolija. Spremni ste da pređete preko nečega i da se uklopite u neke nove okolnosti pod kojima bi trebalo da se odvija vaša veza.

Izvor: Jasminka Holclajtner, astrozenit.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.