Amfilohije: Gej parada zagadila Podgoricu

0

Mitropolit Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori Amfilohije rekao je danas da je nedavno održana Parada ponosa u Podgorici “zagadila” taj grad.

Božija deca mogu biti samo oni koji se čuvaju svakog greha, vidljivog i nevidljivog, pa i onog koji je ovih dana zagadio ovaj grad”, kazao je Amfilohije na kraju litije ulicama Podgorice, koja je predstavljena kao litija “za crnogorsku čast, obraz, svetinju braka i rađanje dece”.

Litija u kojoj je učestvovalo nekoliko hiljada ljudi, suštinski, organizovana je kao svojevrsni protest zbog Parade ponosa koja je u Podgorici organizovana 20. oktobra.

Posle te manifestacije, Amfilohije je rekao da je time Crna Gora “obeščcasćena” i da Podgorici treba “vratiti čast”. Mitropolit SPC danas je, takođe, pozvao majke da se, kako je rekao, klone čedomorstva.

“Bez dece mrtav je hram, mrtva je zemlja, mrtav je narod . A da bi bilo sve više dece, onda neka Bog urazumi i prosvetli i svaku majku od čedomorstva”, rekao je Amfilohije na kraju današnje litije u Podgorici.


Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.