POGLEDAJTE: Holivudske legende kao mlade muzičke zvezde (VIDEO)

Robert de Niro, Morgan Frimen, Majkl Daglas i Kevin Klajn. Legende filmske umetnosti, glumci čiji je doprinos sedmoj umetnosti odavno postao nemerljiv. Dovoljno je samo pomenuti filmove kao što su "Dobri momci", "Bekstvo iz Šošenka", "Niske strasti" ili "Sofijin izbor".

Međutim, ovoga puta glumački četverac bioskope osvaja znatno "lakšim" sadržajem, komedijom "Last Vegas" koja ove jeseni stiže u američke bioskope.

Kako bi promovisali film, glumci su se nedavno okupili i dali zabavan intervju za "Screen Junkies", ali je najviše pažnje izazvao njihov specijalan zadatak.

Četiri glumačke legende zamoljene su da pročitaju, izražajno i sa dovoljno glumačkog umeća, onako kako samo oni to znaju – stihove pop hitića koje izvode trenutno aktuelne mlade zvezde.

De Niro je dobio čast da recituje stihove pesme "Wrecking Ball", koju izvodi Majli Sajrus i čiji je spot izazvao neviđenu pometnju na sajtu Jutjub. Morgan Frimen je izražajno čitao reči pesme "The Fox (What Does the Fox Say)", dok je Daglasu pripao hit Alison Gold "Chinese Food".

Poslednji je na red došao Klajn, koji je priredio dramatičnu izvedbu pesme "Best Song Ever" koju u originalu izodi četvoro mladića okupljenih u bendu One Direction.

Pogledajte kako su izgledale njihove izvedbe i kažite nam u komentarima koja se vama najviše dopada:

Izvor: B92

Pogledajte još