Eminem kod Apatoua!

Reper Eminem, osim što se posle duže pauze vratio muzici, vraća se i u svet filma cameo pojavljivanjem u novoj komediji Džuda Apatoua!

Maršal Meters, poznatiji kao Eminem ili Slim Šejdi, posle dužeg odsustva iz javnosti zbog lečenja od zavisnosti o lekove i alkohol, napravio je veliki kambek novim albumom "Relapse", a uskoro će se vratiti u svet filma. 

Najpopularniji reper će se pojaviti u filmu "Funny People" iza koga stoji Džud Apatou - reditelj, scenarista i producent, zaslužan za neke od najboljih komedija poslednjih godina, među kojima su "Superbad", "The 40-Year-Old Virgin" i "Knocked Up".


Inače, Eminem već ima glumačkog iskustva, od kojih je svakako najpoznatiji film "8 Mile" inspirisan njegovim putem do zvezda, od siromaštva Detroita. Očigledno je da reper ima dobar osećaj kada je kinematografija u pitanju, s obzirom da se posle duže pauze, makar cameo pojavljivanjem, priključio trenutno najjačem komičarskom timu Holivuda.

Film "Funny People" prati priču iskusnog komičara, koji saznaje da je teško bolestan, te odlučuje da pomogne mlađim kolegama u karijeri. Glavne uloge su pripale Setu Rougenu, Adamu Sendleru, Eriku Bani, Džejsonu Švarcmanu i Džoni Hilu.

Katarina Milovanović

Pogledajte još