Partizan izvukao bod protiv Napretka

Napredak je poveo preko Nikole Trujića u 48. minutu, a izjednačio je Predrag Luka u 88.

Partizan posle remija ima 21 bod i na čelu je tabele, dok je Napredak sedmi sa 14.

Crno-beli su u prvom poluvremenu imali dve dobre prilike, ali je Ismail Fofana pogodio prečku, a Miloš Jojić nije dao gol kada je izašao sam ispred protivničkog golmana.

Napredak je poveo već na početku drugog poluvremena kada je Trujić prošao pored Marka Živkovića i golmana Vladimira Stojkovića i pogodio prazan gol.

Partizan je preko Nemanje Kojića mogao do izjednačenja, ali je nekadašnji napadač Rada pogodio prečku u 53. minutu, a potom je Napredak imao veliku šansu da poveća prednost.

Dvojica fudbalera iz Kruševca izašli su sami ispred Stojkovića, ali je Nenad Mirosavljević loše reagovao posle dodavanja Petra Bojića i golman crno-belih mu je odbranio šut.

Partizan je onda imao inicijativu i izjednačio kada je Luka posle pasa Erika Đembe Đembe šutirao pored dvojice protivničkih igrača iskosa sa desne strane.

Jojić je potom imao šansu da prokrene rezultat, ali mu je Krznarić odbranio šut iz šesnaesterca, a onda je u osmom minutu sudijske nadoknade vremena pogodio stativu iz slobodnog udarca.

Pre Jojićevog šuta, sudija je zbog drugog žutog kartona isključio Bojića.

Partizan će u sledećem kolu gostovati "večitom" rivalu Crvenoj zvezdi, dok će Napredak dočekati Rad.

Pogledajte još