Zvezda izborila remi na Čairu

Radnički je poveo preko Seada Hadžibulića u osmom minutu, a izjednačio je Abiola Dauda u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Prednost Radničkom Hadžibulić je doneo kada je posle centaršuta Branka Pauljevića glavom šutirao pored Jovana Krnete, koji se nije pomerio.

Crveno-beli su izjednačili pogotkom Daude, koji je iskoristio odličan pas Miloša Ninkovića, pretrčao Miloša Živkovića i lako savladao protivničkog golmana.

Zvezda je u finišu utakmice imala priliku da pobedi, ali je prvo kapiten Nenad Milijaš neprecizno šutirao, a posle toga je sudija Miodrag Gogić poništio pogodak Gorana Gogića, zbog ofsajda u kojem je bio Dauda, koji mu je dodao loptu.

U sudijskoj nadoknadi utakmice šanse su imali i Dauda, kojem je šut odbranio golman domaćih Aleksandar Kesić, kao i Migel Arauho koji je šutirao pored gola.

Radnički je posle 10 utakmica peti na prvenstvenoj tabeli sa 15 bodova, dok je Zvezda jedno mesto iznad sa dva boda više.

Zvezda će u 11. prvenstvenom kolu dočekati "večitog" rivala Partizan narednog vikenda, dok će Radnički gostovati Donjem Sremu.

Obe ekipe će pre toga, u sredu, igrati osminu finala Kupa Srbije. Radnički će se kod kuće sastati sa Partizanom, dok će crveno-beli dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca.

Beta

Pogledajte još