Devojka poginula u udesu

Još tri su povređene, noćas na Banovom brdu izboden je muškarac koji je preminuo na licu mesta, dok je u požaru u Batajnici, srednjovečni muškarac zadobio teške opekotine i trovanje, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći, dr Nada Macura.

U 22.12 sati na Novosadskom autoputu u smeru ka Zemunu, u sudaru dva vozila na licu mesta poginula je devojka - suvozač od dvadesetak godina, pošto je ispala iz vozila. Tri osobe su povređene. Mladić od 24 i devojka od 19 godina, s tupim povredama glave, grudnog koša i istezanjem vrata prebačeni su u Urgentni centar, dok je žena od 55 godine, bez vez vidljivih povreda, ali veoma potresena prevezene u bolnicu na Bežanijskoj kosi.

U 02.08. sati u ulici Kneza Višeslava na Banovom brdu izboden je, u predelu grudnog koša, muškarac između 35 - 40 godina i smrt je konstatovana 02.25 sati.

U ulici Matrozova, u Batajnici, izbio je požar gde je muškarac od 54 godine zadobio opekotine drugog i trećeg stepena i trovanje ugljen monoksidom i prebačen je na Vojno-medicinsku akademiju.

U saobraćajnim nesrećama na Starom železničkom mostu sinoć su povređeni motorciklista (17) i njegov suvozač (16), u Radničkoj ulici kod "Šećerane" povređena je devojka (25), u Ugrnovcima, posle ponoći, povrede je zadobio mladić (19) i rano jutros, kod Opštine Zvezdara, još jedna osoba.

U protekla 24 sata Hitna pomoć je intervenisala 98 puta, od kojih 32 na javnom mestu, dok su pomoć lekara tražili uglavnom srčani bolesnici, oni koji su pretrpeli šlog i asmatičari.

Izvor: b92

Pogledajte još