Horor: Britanac jedva preživeo ujed pauka Lažna udovica (VIDEO)

Infekcija je bila toliko snažna da je Katlin jedva izbegao amputaciju noge, a počeli su da mu otkazuju vitalni organi nakon što je zaradio ugriz na nožnom prstu.

Katlin je stradao prošle godine. Prvo je ignorisao manji plik koji se pojavio, ali ubrzo je počeo loše da se oseća.

Kada je shvatio da mora da ide kod lekara, jedva se odvezao do bolnice. Došao je s vrlo visokom temperaturom. Doktori su u početku mislili da se otrovao hranom, međutim, stanje se pogoršavalo. Dijagnostifikovali su celulitis, tešku infekciju kože.

(old_image)


"U bolnici sam bio dve nedelje, sve je bilo natečeno i noga mi je bila tamno crvena s velikim plikovima. Počeli su da mu otkazuju i organi, pa su mi otkazali i bubrezi",
rekao je Katlin.

Infekcija je počela da se širi i na drugu nogu, ali doktori su lekovima ipak uspeli da stanje dovedu pod kontrolu. Katlin se tokom cele godine oporavljao od ugriza i još uvek ima problema s hodanjem.

Zbog otrovnog pauka zatvorili i školu

U Britaniji se pojavilo još nekoliko sličnih slučajeva. Stručnjaci strahuju kako će neuobičajeno visoke temperature podstaći razmnožavanje otrovnog pauka, a zatim će pauci pohrliti u domove građana kako bi izbegli hladnoću.

Čak je na jedan dan zatvorena i jedna škola u kojoj su uočeni ovi otrovni pauci, kako bi se prostor očistio od malih napasti.

Izvor: Kurir

Pogledajte još