Gde izlaze ozbiljni parovi ?

0

Na mesta gde ne izlaze oni koji nisu sigurni gde vodi njihov odnos, kratko i jasno. Pa tako samo ozbiljni parovi u svojim rasporedima imaju upisane ovakve "izlaske".

1. Venčanje na kojem je on kum

Poziv na venčanje kao takav je važan čin, a još je važniji ako se radi o venčanju bliske osobe, poput brata, najboljeg prijatelja i slično. Na takvu ceremoniju muškarci uglavnom vode žene s kojima misle nešto ozbiljno.

2. Večera kod šefa

Ili zabava kompanije. Ko bi doveo prolaznu avanturu među kolege s kojima je svaki dan, pa da posle mora da objašnjava ko je to i slično?

3. Netipične zajedničke aktivnosti

Nismo znali kako da drugačije nazovemo aktivnosti poput podizanja njegovih dokumenata, slanje paketa tvojoj mami, skupljanje njegovih stvari sa hemijskog čišćenja itd. Uglavnom, čestitamo!

4. Negde gde mu nije ugodno

Školski primer je odlazak na vađenje krvi, a on ne može iglu da vidi ni nacrtanu. Koliko god smešno zvučalo, poanta je u tome da nema problema s tim da ga vidiš u situacijama u kojima on nije “mačo”, a pokazao je da će mu uz tebe biti lakše.

5. Mesta s početka veze

Zapravo mislimo na sva ona mesta na koje ne idete iz navike, već ciljano zato što ste se tamo prvi put videli, razgovarali, poljubili i slično.

6. Izlazak s roditeljima

Tu ništa dodatno ne treba da objašnjavamo, zar ne?

Izvor: 24sata.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.