Vujošević: Plašio sam se meča sa MZT-om

"Izuzetno sam se plašio ove utakmice. Prvo, što je veoma mala pauza između utakmice sa Nanterom i meča sa MZT-om, a drugo, jer mi je dobro poznato i koliko Partizan ima navijača i simpatizera u Makedoniji, međutim i sa kojim temperamentom i energijom igra MZT protiv Partizana, tako da je i to bilo nešto što je upozoravalo", kazao je Vujošević posle meča.

Partizan je večeras u poslednoj sekundi meča u Skoplju savladao MZT sa 70:69 zakucavanjem Terensa Kinsija.

Vujosević je rekao da je prezadovoljan angažovanjem igrača, uprkos velikim problemima u ekipi.

"Posmatrajući u kontekstu da je ekipa umorna, da imamo povređenih igrača, da je protivnik jako nezgodan, da su dva boda veoma značajna, da je utakmica bila na gostujućem terenu iako možemo da igramo i igraćemo sigurno bolje, veoma sam zadovoljan i angažovanjem i pobedom", rekao je Vujošević.

Strateg crno-belih rekao je da su dodatno otežavajuće okolnosti bile povreda Lea Vestermana na početku utakmice, kao i ne u potpunosti spremnog za meč Bogdana Bogdanovića.

"Povreda Vestermana na početku utakmice i Bogdanovića, koji je igrao praktično pod povredom, koju je zaradio na kraju utakmice sa Nanterom, ali želeo je da bude u timu...to su sigurno faktori koji su dodatno otežavali našu igru", rekao je Vujošević.

Beta

Pogledajte još