Stojadinović: Sudije upropastiše Zvezdu!

"Crveno-beli" su u prvihdeset kola od mogućih 30 osvojili samo 17 bodova, a uoči večitog derbija za Partizanom zaostaje četiri.

Na Marakani su ogorčeni suđenjem iz kola u kolo, a poslednje što ih je razočaralo je poništen gol Gorana Gogića u remiju sa Radničkim u Nišu (1:1), zbog navodnog ofsajda Daude.

"Sudije nas upropastiše! Do sada se nisam oglašavao po tom pitanju, ali ovo je prevršilo svaku meru. Nišu nam je poništen regularan gol, apsolutno nema govora o ofsajdu. To se dobro vidi na snimku, svi koji su gledali mogli su da se uvere u istinitost ove tvrdnje", tvrdi Stojadinović.

Stojadinović podseća da ovo nije prvi put da se dešavaju greške na štetu crveno-belih.

"Oštećeni smo i protiv Donjeg Srema za čist gol, a protiv Voždovca i Čukaričkog nam nisu svirani očigledni penali. Možda baš ti bodovi budu presudni u borbi za titulu. Pa, nije Zvezda Barselona pa da se prošeta kroz ligu. Očigledno, moćni pojedinci misle da će zadržati pozicije ako Zvezda zaostaje na tabeli, pa računaju da rukovodstvo neće imati vremena da se bavi promenama u fudbalu nego svojom mukom. E zato je Zvezdi sudijskom krađom oteto šest bodova", ljutito konstatuje sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92

Pogledajte još