PROSIDBA NA FARMI: Verili se Čupo i Jelena (VIDEO)

0

Čupo se glasovima publike vratio na imanje, a Jeleni je poklonio cveće i prsten!

Čupo Kalač se glasovima publike sinoć vratio u popularni rijaliti, i to u velikom stilu! Ne samo što će nastaviti bitku na imanju u Lisoviću već je sinoć zaprosio rediteljku Jelenu Golubović! On je svojoj izabranici odmah po ulasku gurnuo u ruke cveće i kutijicu u obliku srca, u koju ona nije zavirila. Posle poljubaca sa Jelenom, Čupo se ispozdravljao sa svim farmerima i nazdravio njima i svom povratku. – Nedostajala si mi – pala je Jelena Čupu u zagrljaj.

– Puno sam te se uželeo. Nedostajala si mi. Da li bi mi bila verna do kraja rijalitija – hteo je da bude siguran pevač u Jeleninu ljubav.

– Naravno, pa na šta bi to ličilo. I da je ušao Antonio Banderas – rekla je Jelena. – Hteo sam da kupim veliko srce, ali je bolje bude veličina mog srca – rekao je Čupo. – Ja i Jeca idemo u Brazil. Ti si moja Dajana. Ti si Ledi Di. A ti ćeš da naslediš Dajanu. Bićeš ambansadorka Srbije – rekao je Čupo. Kalač je prethodno u studiju otkrio da je pripremio specijalno iznenađenje za Jelenu. Pre ulaska na imanje rekao je da se pokajao što se loše poneo prema rediteljki, kao i da je shvatio da je voli.

– Ovo je verenički prsten, ukoliko se vratim, ja ću je zaprositi – rekao je Čupo pre nego što je saznao da se vraća na imanje i dodao:

– Pogrešio sam, bio sam ljut možda na neke druge farmere, a prebacio sam to na nju. Čupo je ispričao da je posetio Jeleninu baku i majku:

– Bio sam kod njih, izvinio sam se što sam bio vulgaran i one su mi oprostile.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.