Skandal na izboru za najseksi guzu: "Njena guza nije najlepša, podmitila je sudije."

Naime, Mari Sousa (25) i Eliana Amaral (24), su finalistkinje koje su, navodno, platile kako bi završile na prvom i drugom mestu. Drugo mesto Elianu je koštalo 18 hiljada funti, a cifra za prvo mesto nije poznata, ali kandidatkinje smatraju kako je reč o čak dvostruko većem iznosu.

Valja spomenuti i kako će ovogodišnja pobjednica dobiti nagradu od 1500 funti i 20 hiljada funti u ugovoru za modeling, a puno više zaradiće na velikom broju nastupa i snimanja koji će uslediti nakon pobede. Primera radi, prošlogodišnja pobjednica, 26-godišnja Karin Felizardo, još uvek se pojavljuje na naslovnicama časopisa i gostuje u brojnim TV emisijama.

Međutim, ni drugo mesto nije mala stvar. Naime, drugoplasirane djevojke, na tri takmičenja koja su dosad održana, često su znale da postanu još poznatije od pobednica.

"Dobro je poznato ko je titulu kupio, nema tajni. Njena guza nije najepša! U svakom normalnom takmičenju ovakve podvale ne bi prošle", rekla je novinarima 23-godišnja takmičarka Poliana Lopes.

Ovo spletkarenje je rastužilo lepotice koje smatraju da problem nije samo u podmićivanju već i silikonima kojima su neke kandidatkinje pojačale atribute.

"Izbor već ima pobednicu. Nažalost, ne zbog toga što je to zaslužila već zbog nekih drugih razloga. Hvala svima koji su glasali za mene, ali u Brazilu sve ima cenu. Ljuta sam jer radile smo na sebi i na kraju saznale da je ime pobednice već poznato", stoji u objavi Šejle Mel koja je na Twitteru na bojkot izbora pozvala ostale takmičarke.

Izvor: index.hr

Pogledajte još