Kako da se rešite bora smejalica?

Kada ste mlađi, neke linije na licu deluju simpatično, ali sa godinama te linije mogu učiniti da izgledate starije nego što zapravo jeste. Međutim, postoje načini kojima možete otkloniti bore smejalice, a evo nekih od njih.

1. Laser i botoks tretmani

Laserski i botoks tretmani uspešno otklanjaju bore smejalice, međutim, problem kod ovih tretmana je taj što su dosta skupi i nisu trajni.

2. Aloe vera

Aloe vera zateže kožu i redukuje linije koje se na njoj pojavljuju, a za bolji efekat je morate redovno nanositi.

3. Papaja

Još jedan prirodan način oslobađanja od bora smejalica je nanošenje papaje na lice. Možete je zgnječiti i naneti kao masku za lice. Pošto je prirodan proizvod, možete je nanositi više puta u toku dana i držati malo duže za bolji efekat.

4. Ovsena kaša

Veoma je dobra u zatezanju lica i može se koristiti kao dobar piling. Potrebno je da napravite pastu od ovsene kaše sa vodom, mlekom ili jogurtom i ostavite da stoji pet minuta.

5. Banana

Možete samo zgnječiti bananu i naneti je na lice ili je pomešati sa medom i neko vreme držati na licu. Primena ove mešavine tri puta nedeljno je efikasan način da se oslobodite bora smejalica.

6. Zdrav gubitak kilograma

Gubitak kilograma je takođe dobar način da se rešite bora. Međutim, ukoliko darstično izgubite dosta kilograma, višak kože će se opustiti i stvoriti naboran izgled.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.