Koji horoskopski znak ume da oprosti?

Ovan oprašta kada je kajanje iskreno

Srećom, Ovnovi nisu zlopamtila, ali ih je lako uvrediti. Ako ste ih jako uvredili, moguće je da nekoliko dana neće želeti ni da razgovaraju s vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi Ovan popušta. Ovnovi cene iskrenost, a oprostiće vam isključivo ako procene da je vaše kajanje iskreno.

Bik oprašta samo prijateljima

Ego Bika je nešto što se nikako ne dira. Nikako! Ukoliko se osete ugroženo, oni su u stanju da zauvek iz svog života izbrišu onoga ko ih je doveo u takvo stanje. Temperamentni su i osvetoljubivi. Budući da je Bik veoma odan, on očekuje podjednaku vernost. On će vam najverovatnije oprostiti, ali mora da zna da ste iskreni i uvek tu za njega.

Blizanci opraštaju lako

Blizancima je jezik često brži od pameti, pa će to znati prepoznati i kod drugih. Neće vam zamerati, a oprostiće vam ukoliko im je do vas stalo. Najlakše opraštaju posle nekoliko iskrenih reči u romantičnoj atmosferi.

Rak oprašta uz mnogo truda

Rakovi su skloni promenama raspoloženja, a nije osveta za naneti bol im nije strana. Teško opraštaju neveru ili odavanje njihove tajne. Rak oprašte samo ako vidi da ste se jako potrudili i pokajali. Takođe, mali znak pažnje nije na odmet.

Lav – Ko? Šta? Gde? Kako? Molim?

Lavovi ne razmišljaju mnogo o svojim postupcima, pa se često iznenade kada im kažete da vas je neki njihov postupak povredio. Kada dođe do svađe, samo se povuku i ne mešaju se. Veoma se retko izvinjavaju, ali oni ni ne očekuju izvinjenja drugih. Kada je reč o svađi u kojoj je učestvovao Lav, najpametnije je d se svi ponašaju kao da se ona nije ni dogodila.

Device traže glasno i jasno izvinjenje

Prevrtljive Device su tvrdoglave i često osvetoljubive. Uglavnom im je teško i da pokušaju da se iskupe za neku svoju grešku, jer one često preuveličavaju sve što se događa. Od svakoga ko je zabrljao žele jasno izvinjenje, kojim će se potvrditi – Ja, Devica, bila sam u pravu. Ja. Ne ti. Ja! Tek tada će prestati s preuveličavanjem i razmišljanjem o osveti.

Vaga je kraljica drame i igre

Vage će vam napraviti dramu oko svega. One jednostavno uživaju u tome! Neće dobro podneti nikakav sukob u svom životu. Ako tražite oproštaj od njih, imajte na umu da obožavaju igrice toplo-hladno. U jednom trenutku biće spremne da vam oproste, a već u drugom će se predomisliti. Ako želite da ih pridobijete, pokušajte da, uz iskreno izvinjenje, pripremite i neki poklončić.

Škorpija teško prašta

Škorpije su tvrdoglave, osvetoljubive i teško opraštaju. Često zbog toga prekidaju prijateljstva i veze. Potrebno im je da drugima pokažu kako s njima nema šale. Pre nego što ponovo progovore s vama mogu proći čak i godine! Škorpije su zahvalne na pomoći u uspinjanju uz društvenoj lestvici, pa ako ih pozovete na zabavnu žurku ili ih upoznate s pravom osobom, imate dobre šanse za oprost u bližoj budućnosti.
Strelac razmišlja razumno

Oni uvek opraštaju svima, jer veruju da svako zaslužuje drugu priliku. Oni će svaku priču sagledati iz svih mogućih uglova. Ako im objasnite zašto niste bili iskreni prema njima i ako uvide da ih niste namerno povredili, oni će vam bez problema oprostiti. Neophodno je razgovarati o problem, nakon čega Strelac bez ikakve rasprave oprašta.

Jarac ume da bude zlobna, zlobna tračara

Jarčevi su veoma ponosni i osvetoljubivi, zbog čega ne opraštaju baš tako lako. Ogovaranje je njihova velika strast i često će oni koji su ih povredili biti na meti njihovih izuzetno zlonamernih tračeva. Zbog toga se većina nas boji povrediti Jarca - znamo da nam on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, lako popravlja raspoloženje povređenog Jarca.

Vodolija prašta ako se malo potrudite

Vodolije opraštaju ljudima koji su im jako važni, jer sebe smatraju izuzetno moralnima. Međutim, ako ste izrazito negativni i nepovoljno utičete na njih, oproštaj i nastavak veze ćete se ostvariti tako lako. Vodolije su sklone da ponekad kažu da su oprostile, iako nisu, ali moguće ih je uveriti ako im dokažete da ste vi krivi i iskreno se izvinite.

Ribe su ponosne pre svega

Ribe su jedan od najponosnijih znakova zodijaka. Prevaru i izdaju praštaju veoma teško, a čak i ako oproste, moguće je da će uspostaviti određenu distancu. One su vođene svojom intuicijom i opraštaju ako osete da je to neophodno, oprostiće vam, a ako ne, onda će se potruditi da nestanete iz njihovog života.

Cosmopolitan.rs

Pogledajte još