Stojanović: Nije lako raditi u Zvezdi

"Nije lako raditi u Zvezdi. Nisam zadovoljan rezultatima koje smo postigli. Svi članovi stručnog štaba i igrači su želeli i radili za bolje. U ovakvoj situaciji smo zbog spleta okolnosti, individualnih i sudijskih grešaka, ali ima tu i moje krivice", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

"Nije prijatno da svake nedelje slušam o otkazu, to je neminovnost i sudbina svakog trenera, pogotovo u velikom klubu kakva je Zvezda. Pokušavam da se koncentrišem na posao i da me sve drugo manje interesuje", dodao je on.

Mediji spekulišu da bi Stojanović zbog lošijih rezultata ekipe mogao da dobije otkaz. Zvezda je četvrta na tabeli Super lige i ima četiri boda manje od vodećeg Partizana, uoči "večitog" derbija, koji se igra u subotu.

Stojanović je rekao da ima problema sa sastavom zbog povreda igrača i da će napraviti izmene, za sutrašnju utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, od 19 sati u Beogradu.

On je istakao da protiv Radničkog neće igrati Miloš Ninković, a da je neizvestan nastup Aleksandra Kovačevića i Marka Petkovića. Dodao je i da će neke igrače odmarati, kako bi spremno dočekali derbi sa Partizanom.

"Promena u timu će biti, prinudnih i taktičkih, jer moramo neke igrače da sačuvamo za derbi", rekao je on.

Stojanović je rekao da će njegova ekipa sutra ići na pobedu.

"Kup je važan, utakmicu shvatamo ozbiljno pošto želimo da prođemo dalje i osvojimo trofej. Ograči sa manjom minutažom će dobiti priliku i verujem da će dati sve od sebe", rekao je on.

Beta

Pogledajte još