Sud izdao nalog za hapšenje Maje Nikolić!

Naime, Maja i njen kolega Miloš Bojanić su pre dve godine u rijalitiju "Dvor" izneli niz uvreda na račun Jevreja. I dok se Bojanić danas pojavio na suđenju, pevačica i njen advokat nisu došli, uz obrazloženje da je pevačica bolesna. Sud je naložio privođenje pevačice, a ročište je odloženo za 29. novembar.

Podsetimo, pevačica je, nedavno, jasno stavila do znanja da ostaje pri svojim iskazima da je ni zakon ni sud neće naterati da zavoli Jevreje koji su bombardovali Srbiju.

"Sve ovo mi je smešno jer nema krivičnog dela. Država treba da se bavi ozbiljnijim slučajevima, a ne da preko mog imena zbog nekih neraščišćenih računa pokušava da ruši ugled televizije na kojoj sam bila u rijalitiju. Već dve godine ponavljam da se ne osećam krivom i stojim iza svega što sam rekla. Ne postoji nijedan zakon, nijedan sud koji će me naterati da volim Jevreje koji su nas bombardovali. To se ne odnosi na ceo njihov narod, niti ja delim ljude po nacionalnosti. Mrzim one koji su nas bombardovali i nikad neću zaboraviti koliko je naše dece i ljudi poginulo", rekla je Maja krajem septembra.

Kurir

Pogledajte još