SEKA-BLOGERKA: Pevačica je objavila nov blog!

Pevačica Seka Aleksić promovisala je na svom Tviter nalogu blog-dnevnik u kome želi da pratiocima opisuje kako provodi dane. Ovog puta pisala je gde je sve bila, šta je kupila i koje filmove voli da gleda.

Prenosimo vam deo Sekinog teksta:

"Pre nepunih sedam dana nastupila sam u našem belom gradu – Beogradu, srela se sa mnogo fanova koji su se tako savršeno organizovali da budu tu, tek metar ispred bine. Ovim putem im se SVIMA zahvaljujem na prelepim poklonima, divnim rečima. Srećna sam zbog njihovih osmeha, njihove energije i dobrote! Hvala vam lepotice moje i lepotani moji! Posle svakog nastupa srce mi je puno, ZBOG SVIH VAS!

Put me zove – moram poći. Vikend sam provela u, kako kažu, kišnom Londonu, ali ovog puta vreme je bilo baš prijatno, pa sam iskoristila da sa svojim suprugom prošetam ovim divnim gradom i naravno – malo šopingujem. Cipele imaju cenu, haljine, torbe, cena je izložena na njima i prosto vam je jasno za koji novac dobijate proizvod. Mi žene, kao žene –a ne, ne muškarci, neću vas zadovoljiti onim vašim stavom da većim delom ženskog mozga preovladava šoping xaxa, mi prosto volimo cipele, haljine, torbe... To volimo zbog nas samih, ne zbog vas, a vi sa tim nemate ništa, osim da budete kavaljeri i pomognete nakon kupovine, jer nije lako vući okolo sve te kese xaxa. Tako ide šoping tura. Mislim, navikla sam da se u prodavnicama, marketima kupuju osnovne namirnice za život, u buticima garderoba i tako još po nešto, ali sve više vidim da je šoping postao nova oblast života – sve je na prodaju.

Pored moje omiljene glumice Meril Strip, volim da pogledam film u kome glumi Demi Mur. Sigurno ste gledali filmsko ostvarenje „Nepristojna ponuda“? Govori o ženi koja je sa svojim suprugom posetila Las Vegas, kockajući se izgubili su sav novac, ALI, pojavljuje se čovek koji nudi milion dolara da sa njom provede jednu noć... Zvuči li to nerealno, onako „filmski“? Bajkovito možda, mada bajke ne propagiraju ovako nešto... Zvuči li to realno – čovek je prišao i procenio da je njena vrednost, njena cena, za jednu noć: 1 000 000$. Ovaj film je doživeo ogroman komercijalni uspeh, ali loše kritike. Doduše, nije naglašeno da je film snimljen po istinitom događaju, pa samim tim ovo se nije dogodilo. Još jedna priča koju je neko vešto pretočio u scenarijo, pod budnim okom režisera, ne bi li se čovek, gledalac, zapitao kolika je njegova cena."

Ceo tekst pročitajte ovde.

Pogledajte još