VELIKA SVAĐA: Viktorija Bekam se zamerila Naomi Kembel

Sigurni smo da ne bi bilo dobro da se zamerite manekenki Naomi Kembel, ali upravo to je učinila kreatorka Viktorija Bekam, koja je za svoju reviju angažovala samo jednu manekenku koja nije priradnica bele rase. Naomi, koja je borac za prava svih modela, odlučila je da privatno pozove Viktoriju i porazgovara sa njom.

Naomi, koja je angažovana u kampanji protiv rasne diskriminacije modela u modnoj industriji, lično je pozvala kreatorku Viktoriju kako bi raspravile ovo pitanje.

"Pozvala sam Viktoriju i razgovarale smo o tom pitanju. Ne želim sve da ističem, ali na tom spisku su bila razna imena. Neko je to možda napravio slučajno. Ona je bila jedna od tih dizajnerki", rekla je Naomi za "Miror".

Kakva je bila reakcija Viktorije na ovaj poziv ostalo je nepoznato, ali već na njenoj sledećoj reviji znaćemo da li je poziv nešto promenio.

(old_image)
Slika: AP
Ovo nije prva svađa između kreatorke i manekenke. Još 2000. godine Naomi se javno pitala zašto Viktoriju zovu Poš, da bi bivša Spajsica nakon toga Naomi nazvala "velikom kravom".

Strasti su se stišale kada se Viktorija pridružila Naominoj akciji "Fashion for Relief Flood” i od tada je sve bilo u redu.

Izgleda da stvari opet ne funkcionišu između ove dve uspešne žene.

Izvor: B92

Pogledajte još