Njegove najveće tajne: Pet stvari koje muškarci prećutkuju ženama

Treba mi tvoje odobravanje

On može biti harizmatičan, u odličnoj formi, jak… Ali ako ga zbog toga ne pohvalimo, neće se osećati tako. Muškarci često glume da su zadovoljni sobom i neće pokazati da im trebaju komplimenti, ali trebaju im jednako kao i ženama.

Gledao sam onu ženu

Muškarci su jednostavna bića, a to između ostalog znači i da će se u 90 posto slučajeva jednostavno okrenuti za zgodnom ženom koja prolazi. To nema veze sa nama, nego sa činjenicom da vole da pogledaju lepe stvari (kao i mi cipele). Ovo će nam prećutati, jer znaju posledice.

Hajde da se poseksamo!

Žene više vole da vode ljubav i to muškarcima ne smeta, ali ponekad samo žele jednostavni, sirovi seks bez puno komplikacija. Žena bi to mogla shvatiti pogrešno, pa će prosečni muškarac jednostavno živeti u nadi da će se jednom dogoditi samo od sebe.

Ja bi da malo učutiš

Svima nam ponekad treba malo mira i tišine, a žene znaju da pomisle da je tišina loša za vezu, pa pričaju da ispune prazan prostor. Ova rečenica je vrlo riskantna, jer će gotovo svaka žena jednostavno pomisliti da je njen dečko više ne voli. Ali da, ponekad on samo želi da smo malo tiše.

Sve tvoje haljine mi izgledaju isto

Dok nas zanima je li nam guza velika u nekoj haljini, kako nam stoji oko bokova i paše li nam uz nove cipele, njegovo je mišljenje jednostavnije: “Zar to nije ista haljina kao i sve druge?” Naravno da razlikuju boje i stilove, ali većina muškaraca ne ulazi u duboku analizu naših odevnih predmeta, i ne žele da odgovaraju na pitanja o njima.

Izvor: index

Pogledajte još