BESNA SARINA MAMA: Strpaću Ivana u zatvor!

Pored toga što svakodnevno gleda kako psihički maltretira njenu jedinicu, Rosita Trajanović je spremna na sve da zaštiti svoje dete, a odlučna je u nameri da protiv Ivana Marinkovića podnese krivičnu prijavu.

"Ono nije normalno šta je moja mezimica doživela od tog monstruma. Da li je normalno da neko mom detetu napravi modrice na taj način? Ja sam od početka davala korektne izjave o tom čoveku, jer sam smatrala da je tako ispravno, ali nakon ovoga što je uradio ne pada mi na pamet. Lično ću se potruditi da nakon ovoga ode u zatvor i da plati za maltretiranje mog deteta. Ona je jedno fino dete i zaista ne znam šta je uradila da je on toliko zlostavlja. Ukoliko produkcija ne učini nešto povodom ovoga, ja ću lično da odem u sud da podignem krivičnu prijavu protiv njega. Kako ga nije sramota", vidno potresena pričala je Rosita kada smo je pozvali i dodala da je spremna da sa policijom upadne na imanje ako se nešto slično dogodi.

"Ja sam zaista od početka bila korektna, mislila sam da je to šou, nema veze. Ali ako se nešto slično dogodi, ja ću lično sa policijom da odem na imanje kako bi ga uhapsili. Pa ovo zaista nema smisla! Lepo je Goca Tržan rekla da će sada ceo svet da vidi kakav je Ivan Marinković i videli smo. Treba da završi u zatvoru. Pa on može tamo da ubije nekoga i niko neće da reaguje", kaže Trajanovićeva, koja će podneti tužbu protiv Ivana Marinkovića i za uvrede koje je uputio njenoj ćerki.

"Nikada neću zaboraviti kada je mojoj ćerki rekao "je*em ti majku i oca i sve živo što imaš". I zato ću ga tužiti. On čovek nije normalan, dužan je i bogu i narodu. Lično sam upoznala ljude kojima duguje novac i oni nemaju baš lepo mišljenje o njemu", iskrena je bila Rosita Trajanović.

Alo

Pogledajte još