Muž je ostavio jer je smršala

Šerilina transformacija, koja je podrazumevala gubitak više od dve trećine njene ranije težine, koštala ju je 25- godišnjeg braka.

- Dok sam bila gojazna bilo me je lako kontrolisati. Nisam se družila ni sa kim, nisam ni imala prijatelje, a svoj život sam živela kroz decu. Nisam želela da se ističem, želela sam da se skrivam u senci. Kako sam gubila težinu osećala sam da mi spada oklop i da se polako otvara moja ličnost. Kada sam smršala, osećala sam se kao da sam skinula težinu i sa mozga. Ali u toj situaciji moj muž je polako počeo da gubi kontrolu i mislim da je tada počeo da traži drugu ženu- kaže 54- godišnja Šeril.

Šeril je čula poruku koja je stigla na telefon njenog muža, a kada je otvorila imala je šta da vidi. Tekst poruke bio je takav da je nedvosmisleno svedočio o intimnom odnosu njenog muža i žene koja je poslala poruku. Tog trenutka je brak pukao, ali Šeril su očekivala još neka iznenađenja.

- O njoj nisam znala mnogo, znala sam da je mlađa od mene i to je to. A onda kad sam videla kolika je... u to vreme ja sam uspela da smršam dovoljno da stanem u broj 38, a ta druga žena bila je ogromna, baš kao ja pre nego što sam počela da mršavim. Imala je čak i potpuno isti stil oblačenja kao ja kada sam bila gojazna. Provela sam više od dve decenije sa ogromnim viškom kilograma i znala sam da ne želim da se vratim na to – kaže Šeril.

U vreme kada joj se brak raspadao i njena deca su napuštala dom i šeril se osetila izgubljeno. Ipak, uspela je da se pribere.

- Znala sam da moram da počnem da živim. Svako ko kaže da je ista osoba sa viškom kilograma i bez njega, ili laže ili nikad zapravo nije živeo bez viška kilograma. Gubitak težine menja čoveka, ali i njegov uticaj na druge ljude- kaže Šeril.

Šeril je nastavila da mršavi i nakon kraha braka, i sada nosi broj 34, a nedavno se i ponovo udala .

Izvor: Blic Žena

Pogledajte još