Šašić o imitaciji Lukasa: Nikad se bolje nisam proveo na snimanju!

U subotu u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ Željka Šašića gledaćemo kao narodnjaka i kao njegovog nekadašnjeg prijatelja Acu Lukasa. Nekadašnjeg, jer je Lukas sada u braku sa Šašićeom bivšom suprugom Sonjom.

Željka smo zatekli usred snimanja, ali on je kao i uvek bio raspoložen i rad za razgovor, pa čak i na ovu temu.

- Odlično je bilo! Odlično. Zar ste sumnjali u mene... Sam sebe sam iznenadio. Ipak, sve je to šou i svrha je da se ljudi zabave - kaže za „Blic“ Željko, koji nije smeo da otkrije koju je pesmu pevao, ali obećao je iznenađenje za gledaoce.

Ipak, kaže da mu nije bilo lako kada mu je pre dve nedelje zapalo da bude Lukas.

- Došao sam kući i bilo mi je baš čudno. To je malo neprijatan osećaj. Ipak, kao što sam rekao, sve je to u svrhu dobrog zezanja, a pošto novac ide u humanitarne svrhe, nije nikakav problem - iskren je Šašić.

Hoće li Lukas gledati imitaciju u subotu?

Željko Šašić ističe da mu je mnogo lakše bilo da opet zapliva u narodnjačkim vodama, pošto je u prethodne tri nedelje bio Bora Čorba, Dino Merlin i Željko Bebek.

- Iskren da budem, Lukas mi je s te umetničke tačke gledišta najlakše pao. Videćete već kako je ispalo. A pošto, kao što sam rekao, znam čoveka, i to ga dobro znam, nije bilo teško. Ni pevanje ni mimika, koja je specifična - zaključio je Željko za „Blic“.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.