Maja Nikolić: Srbiji preti poplava i boleštine!

Pevačica iz Niša ne posustaje.

Maja Nikolić se pridružila mirnim protestima građana Umke koji danima blokiraju obrenovački put i traže od Vlade Srbije da preispita proceduru usvajanja i izbora planskog rešenja za izgradnju autoputa Beograd - Južni Jadran na delu teritorije Obrenovca. Dala je i izjavu za TV Prva. Bolje da nije! Ćerka Novaka Nikolića, nekadašnjeg šampiona „Slagalice“, toliko se izlupetela da će ovo sigurno ući u anale njenih bisera. Uspela je da samo u jednoj rečenici potopi celu Srbiju!

- Posavina i taj ceo deo je ugrožen ako se sagradi auto-put na desnoj strani Umke. Samo je pitanje vremena kad će sva naselja poput Male i Velike Moštanice, Ostružnice, Uba, Obrenovca, Šapca, Železnika, Sremčice skliznuti u vodu! - izjavila je Maja.

Ops! Ne ulazimo u tehnički deo da li su Umka i dve Moštanice zaista i koliko ugrožene, ali Železnik, Sremčica, Obrenovac, a pogotovo Ub i Šabac, zasigurno nisu. Zašto? Istina je da se Šabac nalazi na Savi, ali je od Umke udaljen vazdušno nekih 40 kilometara, dok je Ub vazdušnom linijom i od Save i od Umke na više od 25 kilometara. Mora da je pevačica čula nekakve stručne razgovore, pa kad ih je presložila u svojoj glavi, umalo i Niš da poplavi.

Maja se nije zaustavila na ovoj blamaži, već je istakla da protestuje kako bi se sprečila humanitarna katastrofa:
- Ne samo što nam preti zaraza od boleština zbog tih poplava već će biti ugroženi životi mnogih ljudi. Sledeći miting će trajati 24 sata, a ja ću koncert držati 12 sati, koliko mogu da pevam.

Nemam političkih veza

Pitali su je i da li može da pomogne meštanima Umke vezama kod svojih, kako je ranije isticala, prijatelja Dačića, Ilića i Nikolića.
- Nemam političku vezu, jer da imam, dobila bih neki posao ili sponzorstvo - kazala je Maja.

Izvor: kurir-info.rs

Pogledajte još