Čupo progovorio o detaljima pornića!

- Jelena i ja smo doživeli ljubav na seoski način. Volimo se! Nismo mogli da odolimo strasti i osećanjima jer se između nas još prvog dana dogodila hemija koja nas je spojila. Za ljubav ne postoje granice - rekao je Čupo za Kurir. Menadžer Ekrema Jevrića pohvalio se da je vodio ljubav na raznim mestima, ali da mu je u štali s Jelenom bilo najlepše seksualno iskustvo u životu.

Pogledajte
: Seks na Jelene i Čupe (VIDEO)

- Ne bih baš mnogo pričao o seksu, Jelena će za to biti bolji sagovornik. Ako je mogla da otkrije guzicu, otkriće i sve tajne. Kad se sastave Škorpija i Rak, ne može da ne bude dobro. Pošto je Jelena bila napeta tih dana, nagovorio sam je da uzmemo malo alkohola. Ona je popila pola čaše crnog vina, a ja tri piva. Napio sam je, pa sam je opalio. Bilo je neverovatno! Ne mogu da vam opišem kako je lepo kad si s nekim koga voliš - rekao je Čupo.

Na naše pitanje da li je doživeo vrhunac, on se nećkao da odgovori, baš kao i o Jeleni.
- Pa zar je to bitno? Ne može to sve tako odjednom, mora nešto da se ostavi i za drugi deo. Možda sam i svršio, ostaće tajna, a Jelena nije trudna. Bilo nam je odlično. Tokom seksa ne umem da ćutim jer nije uživanje je.ati zatvorenih usta.

Čupo kaže da ga prijatelji zovu po ceo dan i čestitaju:

- Drugari me svaki čas zovu i kažu mi: „Majstore, svaka ti čast. Dokazao si da je voliš, a ne kao ostali parovi koji glume u prazno“. Molim produkciju da me za moj rođendan 13. novembra puste na imanje da zaprosim Jelenu.

Kurir

Pogledajte još