Rašović: Mnogo toga će zavisiti od nas u derbiju!

"Spremni smo na sve varijante, ali mnogo toga će zavisiti od nas. Očekujem dobar meč, to su utakmice za koje se živi, a i imali smo dobru uvertiru, protiv Radničkog u Nišu u Kupu (3:0)", rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Rašović je kazao da su svi igrači spremni za utakmicu i da će zbog toga biti na "slatkim mukama". On je istakao da neće biti velikih, ali da će biti iznenađenja i najavio da će bar "dva debitanta" igrati u derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sutra od 18 sati na stadionu u Ljutice Bogdana igraju 145. "večiti" derbi, u sklopu 11. kola Super lige Srbije.

Trener srpskog šampiona smatra da će fudbaleri Zvezde biti pod većim pritiskom u sutrašnjoj utakmici.

"Mi poslednjih šest, sedam godina nismo rado viđen gost kod njih. Oni imaju veći pritisak jer smo mi šest puta uzastopno šampioni, prvi na tabeli, imamo isti broj titula i sve nam to daje dodatnu prednost pred utakmicu", rekao je on.

Sportski direktor Parizana Alber Nađ rekao je nedavno da je njegova ekipa oštećena protiv Napretka (1:1), dok je Zoran Stojadinović iz Zvezde rekao da je njegovoj ekipi oduzeto šest bodova.

"Dešavaju se greške, ali sudije nisu krive za naše loše rezultate", rekao je on.

Rašović je rekao da je "odlično" za sprsko fudbal to što će međunarodni sudija Milorad Mažić suditi 145. "večiti" derbi.

"On je naš najbolji sudija i pripada mu da to sudi", rekao je on.

Rašović je rekao da je siguran da će na stadionu Zvezde biti dobra poseta.

"Siguran sam da će biti dobra poseta i veliki broj naših navijača. Nadam se da ćemo zajedno slaviti pobedu",
rekao je Rašović.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.