Dženkins: Imam veru za plasman dalje!

"Teško je, imali smo šansu, ali smo počeli da pravimo greške, a to ne valja kada se desi protiv ovakvog protivnika, koji je jedna od najboljih ekipa u Evropi. Imam veru za plasman dalje, dobro radimo, verujem u svoje saigrače jer svakako imaju karakter", rekao je Dženkins.

Boban Marjanović rekao je da se njegova ekipa večeras uplašila pobede protiv Panatinaikosa, ali da igrači znaju kako da se izvuku posle poraza od grčkog tima.

"Okej smo počeli utakmicu, igrali dobro i u odbrani i u napadu, ali smo se onda uplašili pobede protiv velikog evropskog tima. Biće teško dalje, ali momci znaju kako se izvući iz ovoga", rekao je Marjanović novinarima posle utakmice u hali Pionir.

Zvezda je posle produžetka izgubila od Panatinaikosa sa 90:86 u trećem kolu Grupe D Evrolige i tako došla do trećeg poraza u takmičenju.

Kapiten ekipe Marko Simonović rekao je da crveno-beli nisu smeli protivniku da dozvole da se vrati sa 15 poena zaostatka.

"Ovakav poraz najviše boli... U prvom poluvremenu smo igrali sjajnu košarku, a onda smo se opustili i dozvolili im da nam se približe. Nismo smeli da im dopustimo da se vrate sa 15 poena zaostatka. Šteta, mislim da smo mogli da dobijemo", rekao je Simonović.

Simonović je kazao da njegova ekipa može da uđe u krug sa Laboral Kućom, Lokomotivom Kuban i Lijetuvos Ritasom i da traži šansu za plasman u Top 16 fazu.

"Malo nam nedostaje i sreće, drugi put smo poraženi na sličan način, ali ništa nije izgubljeno, imamo šanse", kazao je kapiten Zvezde.

Plejmejker Demarkus Nelson kazao je da Crvena zvezda mora što pre da se prilagodi Evroligi.

"Igrali smo dobro, ali je pet minuta opuštanja mnogo protiv ovakve ekipe. Pravili smo previše grešaka i moraćemo brzo da naučimo kako da se prilagodimo i da vidimo šta će biti dalje...", kazao je Nelson.

Zvezda će u četvrtom kolu gostovati ekipi Laboral Kuća sledećeg četvrtka u Španiji.

Beta

Pogledajte još