Instagram ljubavna priča: Upoznali se, zaljubili i verili preko društvene mreže

Elizabet je fotografkinja koja radi u Teksasu, a prvi virtuelni kontakt sa Denisom imala je kada je on prokomentarisao fotografiju planina iz Oregona koju je ona postavila na svoj Instagram.

"Nedostaje mi ovo mesto", bio je njegov komentar, na šta je ona odgovorila: “To je zaista najdivnije mesto na kome sam ikada bila.”

Nakon toga usledila je razmena fotografija i komentarisanje istih. Kada su shvatili da vole slične stvari razmenili su i brojeve telefona.

Elizabet je u oktobru 2012. godine odlučila da poseti Denisa koji radi kao muzičar.

Druženje je preraslo u nešto više pa je Denis proglasio Elizabet svojom “Instalady” i postavio njenu fotografiju ispod koje je napisao: Instagram je novi match.com”, misleći na popularni sajt za pronalaženje partnera.

Instagram je u njima rodio ljubav, te su u junu ove godine i verili, a pogađate sve su objavili i fotografijom dokumentovali upravo na toj društvenoj mreži.

Ubrzo su produbili svoja druženja, razmenili telefone i počeli da posećuju jedno drugog, a zaljubljenost je prerasla u ljubav te su se u junu i verili - što su ovekovečili fotografijom na toj popularnoj društvenoj mreži.

Izvor: 24sata

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.