X FAKTOR SVAĐA: Brat Marije Šerifović i njen bivši dečko se žestoko posvađali (FOTO)

Prva X Factor svađa!

U prvoj emisiji najpopularnijeg muzičkog takmičenja na svetu "X Factor" publika je imala prilike da upozna glumca Slavka Kalezića, koji je svojim nastupom na sceni i izvođenjem pesme "End Of Time" od Beyonce, prilično oduševio žiri i dobio četiri da za prolazak u dalje takmičenje, ali je isto tako izazvao i oprečne reakcije kod publike.

Slavko je pre samog takmičenja bio zanimljiv medijima jer je pre nekoliko godina bio u ljubavnoj vezi sa Marijom Šerifović, čiji brat Danijel Pavlović spada u one kojima je Slavkov nastup bio blam.

- Ovo nije transfer. Toliki blam, da za transfer blama želim novu reč - napisao je Pavlović na društvenoj mreži Facebook i svima stavio do znanja šta misli o talentu bivšeg dečka njegove sestre.

(old_image)
Slika: Screenshot

Danijelove reči su došle do Slavka, koji je nakon toga poželeo da porazgovara sa njim, ali kako se Pavlović nije javljao na telefon, odlučio je da mu pošalje sms poruku.

Sadržaj sms-a Danijel je podelio sa svojim prijateljima na pomenutoj društvenoj mreži.

- Javi se muškarčino. Od mene možeš samo da učiš. Licemjeru. Izvukao sam iz vas oono što ste u duši. Zvao sam te jer ne želim da me novinari smaraju pitanjima vezanim za tvoju zlobu. A ti i ja ćemo se sresti. Ti si propali pjevač a ja sam glumac. Meni je ovo samo donjelo. Crkni u svojoj zlobi. Nesrećni mali stvore. Jedva čekam da te sretnem negdje - napisao je Kalezić u svojoj sms poruci.

(old_image)

Slika: Facebook

Danijel je fotografisao poruku, a uz objavu slike je napisao:

- Jako mi je žao što mi se "nastup" Beyonce u pokušaju nije svdeo... Da se ubijem? Baš se naljutio/lalo..... a ima nas raznih, fanovi su to..... Bože SAČUVAJ.

Izvor: Opera17

Pogledajte još