Vujošević: Sigurnu pobedu može da očekuje samo budala

"Sigurnu pobedu može da očekuje samo budala. Ovaj sport je interesantan jer i u velikim razlikama u kvalitetu ne može sa sigurnošću da se prognozira ko će biti bolji tog dana. Čeka nas sigurno teška utakmica", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Vujošević je naveo da je povreda Lea Vestermana poremetila rad njegove ekipe.

"Mnogo smo upućeni na tog plejmejkera, i na treningu i na utakmici. Osetila se ta povreda na treninzima i to me malo plaši", dodao je trener crno-belih.

On je kazao da je u porastu forma Cibone, za koju je ocenio da ima kvalitet sa tri dobra stranca i Darijom Šarićem, koji se smatra "najtalentovanijim mladim igračem i koji je puno napredovao".

"Zbog povreda nismo u optimalnoj situaciji i dolazi Cibona koja pokazuje rast forme. Nismo u optimalnom momentu, nešto smo pali u treninzima, jer imamo suviše kratak sastav da bi se lako prebrodila situacija sa povredama određenih igrača", kazao je Vujošević.

Trener Partizana je kazao da se nada da pomoć publike neće izostati.

"Dobro je što se igra u Beogradu. Nadam se da će publika doći u broju koji njoj priliči. Utakmice Partizana i Cibone bile su i na prostorima bivše Jugoslavije derbi kola, pa je u tom smislu ovo i derbi regionalne lige", kazao je Vujošević.

Košarkaš Partizana Dejan Musli rekao je da je njegova ekipa potpuno spremna za utakmicu sa Cibonom.

"Čeka nas jako bitan i težak meč. Cibona nije nimalo lak protivnik, ali igramo pred domaćom publikom i daćemo sve od sebe da nastavimo pobednički niz u Jadranskoj ligi, što je jako bitno za nas", rekao je Musli.

Partizan će dočekati Cibonu sutra u 17.00 u hali Pionir.

Beta

Pogledajte još