Horoskop otkriva najveće mane vašeg partnera

OVAN
Eksplodiraju bilo kad zbog sulude ljubomore
Sa pripadnicima ovog znaka u Ovnu u ljubavi vas očekuje podosta problema. Oni ih vole stvarati i tamo gde ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

BIK
Muči partnera ignorisanjem
Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiti partnera mogu ignorisanjem, glumom i prikazivanjem kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvijek najpametniji.

BLIZANCI
Nikad nisu zadovoljni
Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više usredsređeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namerno će provocirati ljubomoru. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

RAK
Stalno se vređa
Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što se mogu uvrediti na gotovo sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju posve bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvek mrze onoga ko ih jako povredi. Za oproštaj morate dugo da molit.

LAV

Uvek ima opravdanje

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju te dramatiziraju do besvesti.

DEVICA

Nemoguća očekivanja
Uvek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka ni prema kome nisu tako grozni kao što su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora da bude onako kako su oni zamislili, a ako nije dure se danima. Skloni su proveravanju partnera pa su često posesivni.

VAGA

Uvek zna bolje
S njima partner teško može znati na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu promeniti stav i raspoloženje. Imaju ceo set pravila kako se njihov odabranik treba ponašati, pa čak i oblačiti. Smatraju da ih partner treba slušati u svemu pa se postavljaju kao pametnjakovići i savetnici.

ŠKORPIJA

Nepristojna u ljubavi

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu kako bi došli do svog cilja, a stanete li im na žulj, napadaju na vaše samopouzdanje. Iako neće da prave scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

STRELAC

Uvek prvo misli na sebe
Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvek će gledati šta njima odgovara i kako okrenuti situaciju u vlastitu korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

JARAC

Izluđuje partnera očeivanjima
Poput Devica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro sakriti osećanja i insistirati na tome da problem nikad nije u njima.

VODOLIJA

Nije predana

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljeno. Obožavaju se inatiti, ali i glumiti inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada ne priznaju, ali vraćaju trostruko.

RIBE

Strah kriju iza optužbi
Kako su svesni da u ljubavi puno daju, još veći im je strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru osećaj krivice suzama u očima.

Izvor: 24sata

Pogledajte još