Đoković: Osvajanje Mastersa u Parizu motiv za London

"Teško je bilo dobiti Ferera. Imam ogromnu motivaciju za London, plan je da se odmorim i želim sezonu da završim na najbolji mogući način. I Rafael Nadal igra na tom turniru, prvi put posle dve godine, a ja moram da igram moju igru, da budem koncentrisan na sebe i da pokušam da se naredne sezone vratim na prvo mesto", rekao je Đoković posle osvajanja trofeja u Parizu.

Đoković je danas u Parizu pobedom u finalu nad Špancem Davidom Fereom sa 2:0 (po setovima: 7:5, 7:5), došao do druge pobede na tom turniru, a 16. Masters titule u karijeri.

Ferer je čestitao Đokoviću i poželeo mu uspeh na završnom turniru sezone.

"Mnogo mi znači finale ovog mastersa. U ovom gradu sam igrao i svoje prvo finale gren-slema, a pokušaću da se sledeće godine vratim i osvojim titulu", rekao je Ferer.

Zazvršni turnir sezone u Londonu za osmoricu najbolje rangiranih tenisera u godini, počeće sutra. Đoković će se takmičiti Švajcarcem Rodžerom Federerom, Argentincem Huanom Martinom del Potrom i Francuzem Rišarom Gaskeom, dok će Ferer biti u grupi s Rafaelom Nadalom, Tomašem Berdihom iz Česke i Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom.

Pogledajte još