Beograd: Zapalio se autobus, vozač povređen

Vozač je u zapaljenom autobusu jutros oko 04.40 časova na autoputu Niš - Beograd na stanici u Velikom Mokrom Lugu zadobio povrede obe šake, a prevezen je u Institut za opektorine i rekonstruktivnu hirurgiju, rekla je Macura.
 
Muškarac star oko 36 godina je sinoć oko 22.25 časova u Ulici Poručnika Spasića i Mašere upao u nezaštićen šaht, teško je disao i teško je hodao, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.
 
Jedan vozač napadnut je sinoć oko 20 časova na Bežanijskoj Kosi na okretnici autobusa na liniji 74 i 75, ali nije zadobio teže povrede, pa nije ni vožen u bolnicu, rekla je portparol Hitne pomoći.
 
Mladić star oko 22 godine, vozač, u udesu oko 19.50 časova u Beogradskoj ulici u Sremčici zadobio je povredu glave i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.
 
Hitna pomoć je tokom noći obavila 85 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a pomoć su tražile sve vrste hroničnih bolesnika, precizirala je portparol Hitne pomoći.
 
Macura je srčanim bolesnicima i astmatičarima savetovala da se pričuvaju, a preporučila je i uzimanje toplih napitaka, kafe, blagovremeni odlazak na posao, slojevito oblačenje, nošenje adekvatne obuće i kišobrana, kao i oprez u saobraćaju.

Izvor: Blic

Pogledajte još