Kragujevac - Dve blokade otežavaju saobraćaj

Zbog tih blokada svi koji automobilima putuju za Kraljevo i Čačak mogu da saobraćaju alternativnim pravcem kroz Male Pčelice i druga kragujevačka naselja, dok se autobusi u međugradskom prevozu, kamioni i šleperi presumeravaju na zaobilaznu saobraćajnicu ka Gornjomilanovačkom putu, kroz selo Bare do Knića.

I radnici “Autosaobraćaja” i meštani Malih Pčelica kažu da neće odblokirati saobraćajnice dok se ne ispune njihovi zahtevi.

Radnici traže realizaciju socijalnog programa, isplatu devet plata, overu zdravstvenih knjižica, pronalazak strateškog partnera, a meštani Malih Pčelica da se ukloni blokada radnika “Autosaobraćaja” zbog koje je saobraćaj preusmeren kroz njihovo i druga kragujevačka naselja, a što ih, kako kažu ugrožava, pre svega decu, jer su ulice uzane.

Meštani Malih Pčelica su juče jednim kombi vozilom, bez registarskih oznaka, preprečili polovinu kolovoza u Bihaćkoj ulici u tom naselju, i time onemogućili teškim vozilima da prolaze kroz njihovo naselje, dozvoljavajući da prođu automobili i autobusi u lokalnom prevozu putnika.

Izvor: Blic

Pogledajte još