IPAK JE GLEDAO: Aca Lukas komentarisao imitaciju Željka Šašića

- "Super je to odradio, bilo je vrlo interesantno. Mislio sam da će mnogo više karikirati, a s obzirom na to da sam pogrešio, zahvalan sam mu i skidam mu kapu" - kaže Aca

Bez obzira na to što je prošle nedelje rekao da ga ne zanima kako će ga Željko Šašić imitirati, Aca Lukas je za “Kurir” potvrdio da je odgledao sjajni Šašićev nastup, koji je nazvao šmekerskim i za koji mu, kako kaže, skida kapu!

- "Na Jutjubu sam pogledao izvođenje Željka Šašića. Dopao mi se njegov nastup, super je to odradio, bilo je vrlo interesantno. Željko je, pre svega, sjajan pevač i moram priznati da je, iako sam debelo ubeđen da mu je “Prva” televizija namestila da me imitira, to uradio šmekerski i stoički. Na tome mu svaka čast! Mislio sam da će mnogo više karikirati, a s obzirom na to da sam pogrešio, zahvalan sam mu i skidam mu kapu. Sve u svemu, Šašiću, svaka čast" – izjavio je Aca Lukas.

Sa druge strane, i Željko je zadovoljan što je njegov nekadašnji prijatelj gledao nastup u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”.

- "Drago mi je što je imitaciju shvatio na pravi način. Da budem iskren, u to uopšte nisam sumnjao" – prokomentarisao je Šašić.

Izvor: Alo

Pogledajte još