Za nevericu: Japanska turistička agencija vodi na put vaše mede i zeke

Sada je, zahvaljujući turističkoj agenciji Unagi travel iz Japana, i to moguće.

Agencija vodi grupe do 10 igračaka na ture širom Japana i pokazuje im popularne turističke atrakcije, uključujući termalne izvore i hramove. Za 45 dolara, igračke obilaze Tokio, sa zaustavljanjem na pet najpopularnijih mesta u gradu, dok se poseta termama Onsen nudi za 55 dolara.

Dnevni izlet u Kjoto, bivšu carsku prestonicu Japana, kosta 95 dolara, a igračke posećuju brojne stare hramove i svetilišta. Igračke takođe mogu da "probaju" poslastice japanske kuhinje, uključujući nudle i suši, a njihovi vlasnici mogu da uživaju u svemu tome, budući da turistički vodiči dokumentuju putovanje slikama.

Jedini preduslov da pošaljete vašu igračku u avanturu je da ona bude lakša od 250 grama, a vlasnici plaćaju i njen transfer do Tokija, dok je povratak obezbedjen, navodi Dejli mejl.

Unagi, međutim, nije prva kompanija koja brine o igračkama koje "vole" da putuju. Ukoliko je vaš plišani prijatelj pod stresom i treba mu opuštanje, agencija u Češkoj za 60 do 90 evra nudi masaže, aromaterapiju i piknike za igračke, kao i putovanje u Prag.

Izvor: 24sata

Pogledajte još