LŠ: Juventus protiv Reala juri poslednji voz

Juventus sutra od 20.45 na svom stadionu u Torinu igra protiv Real Madrida, utakmicu četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona. U prošlom kolu Real je na Santjago Bernabeu pobedio Juventus sa 2:1.

Crno-beli imaju samo dva boda iz prve tri utakmice i nalaze se na trećem mestu na tabeli, a ispred su Real sa svih devet bodova i Galatasaraj sa četiri boda. Poslednji je Kopenhagen sa jednim bodom.

"Nadam se da će stadion Juventusa sutra uveče ključati i da će nas navijači pogurati do pobede. U Madridu smo pokazali šta možemo. Tim Reala napravljen je da ove sezone osvoji 10. titulu evropskog prvaka, ali ne smemo da ih se plašimo", rekao je trener Juventusa Antonio Konte.

Juventus u meč ulazi posle prvenstvene pobede protiv Parme (1:0), a poslednjih 15 minuta u toj utakmici igrao je Fabio Kvaljarela, koji se oporavio od povrede i mogao bi da bude u timu za sutrašnji duel. Meč će propustiti defanzivac Đorđo Kijelini, koji je isključen na prošloj utakmici u Madridu.

Pobeda u Torinu osigurala bi Realu plasman među osam najboljih ekipa. Devetostruki evropski šampion u utakmicu ulazi posle pobede protiv Rajo Valjekana od 3:2, a dvostruki strelac u tom meču bio je Kristijano Ronaldo, koji je tako ove sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima.

U drugoj utakmici u Grupi B u Danskoj igraju Kopenhagen i Galatasaraj. Turski tim bi pobedom mogao da se "odlepi" od Juventusa i uveća šanse za plasman u drugu fazu. U prošlom kolu ekipa Roberta Mančinija pobedila je u Istanbulu šampiona Danske sa 3:1.

Beta

Pogledajte još