Možete li da zamislite seks na ovim mestima?

U maminoj i tatinoj sobi
Prema mišljenju mnogih, seks u roditeljskoj sobi pruža iskustvo koje se dugo pamti. Ulazi u sferu zabranjenog voća, a zna se da je to najslađe. Seks u roditeljskoj sobi vraća vas u detinjstvo, ali s naglaskom na "odraslim" aktivnostima.

Po noći u šumi
Zaputite se u šumu kad padne mrak. Pomalo zastrašujući zvukovi, miris šume i tama učiniće svoje. Probudićete sva čula, a seks će biti na ivici zadovoljstva i straha. Možda nije iskustvo koje ćete praktikovati svaki dan, ali barem jednom u životu bi trebali da probate.

U šatoru
Neke pripadnice nežnijeg pola možda nisu lude za spavanjem u šatoru, ali to može biti sjajno iskustvo. Zašto? Priroda oko vas podstiče primitivne nagone i pruža određenu dozu sigurnosti, a sve se odvija u malom šatorskom prostoru. Nema druge nego da se dobro stisnete.

Na balkonu
Mnogi se kunu da je seks na balkonu nezaboravno iskustvo. Vas dvoje goli i uzbuđeni u nekom svom svetu dok se realni život odvija oko vas. Savršen spoj nespojivog. Možda je baš zato seks na balkonu tako dobar.

Na mašini za veš
Seks na mašini za veš isprobali su mnogi i kažu da je nezaboravno iskustvo. Naravno, mašina mora biti uključena. Zašto? Prati ritam tela i uzbuđenje dovodi do vrhunca. Pomalo neobično, ali vrlo delotvorno.

U parku

Ako imate imalo avanturističkog duha u sebi i palite se na adrenalin, park je za vas pravo mesto. Seks u parku uzbudljiv je i nepredvidiv. Uvek neko može naići, ali u tome je baš i čarolija. Nije za svakoga, samo za odvažne.

Izvor: tportal

Pogledajte još