Marko Nikolić preuzima Partizan od zime?

Nikolić je letos preuzeo novosadski tim, sa kojim je igrao sjajno u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a koja sa Crvenom zvezdom u stopu prati šampiona.

Međutim, Nikolić navodno ne želi da napusti "Karađorđe" pre kraja jesenjeg dela prvenstva, pa bi Rašović mogao da ostane u Humskoj do decembra.

S obzirom da je Vojvodina ovih dana dobila i novu upravu, postoji mogućnost da Nikolić potpuno odbije ponudu iz Humske. Osim toga, ponuda Partizana nije jedina koja je stigla na Nikolićevu adresu.

U tom slučaju, Rašovića, ako ode, mogli bi da naslede Ljubinko Drulović, Ljubiša Tombaković ili Slobodan Krčmarević, o čemu poslednjih dana spekulišu beogradski mediji.

"Nismo razgovarali o statusu trenera. Imaćemo sednicu Upravnog odbora u utorak ili sredu, u zavisnosti od toga kada budemo u mogućnosti da se okupimo, pa ćemo videti", rekao je potpredsednik Partizana Raša Babić.

Partizan je posle 11 kola prvi u JLS sa 21 bodom, jednim više od Crvene zvezde i Vojvodine, a u sledećem kolu 9. novembra dočekuje Donji Srem, verovatno pred praznim tribinama.

Izvor: B92

Pogledajte još