Šabac: Ubio ljubavnicu jer mu je razarala brak

Kako Kurir saznaje, Vladica i Klarika su se tajno viđali nešto duže od godinu dana, ali je ona razglasila da su njih dvoje zajedno.

"Vladica je očigledno hteo da ta veza ostane u tajnosti jer je oženjen. Međutim, Klarika mu je neprestano slala poruke, a uznemiravala je i njegovu suprugu. Mladić se zbog toga često svađao sa ženom" kaže izvor Kurira iz istrage.

Kobnog dana Vladica je došao kod Klarike kako bi razjasnili komplikovanu situaciju u kojoj su bili.

"Međutim, posvađali su se, a onda i potukli. U jednom trenutku Vladica je zgrabio nož i više puta ubo Klariku, koja je podlegla povredama. Potom je pozvao policiju i rekao im šta je uradio, nakon čega je priveden" kaže sagovornik Kurira. Na saslušanju u policiji Vladica J. nije hteo da prizna da je bio u vezi s Klarikom.

"Rekao je da se nije viđao s njom. U jednom trenutku je uzviknuo: „Dokle više da imam problema sa ženom zbog nje!“ - rekao je izvor Kurira iz policije.

Komšije kažu da je Klarika Farkaš uvek bila problematična.

"Tog dečka je upoznala kad je dolazio da odnese gvožđe iz dvorišta. Tako su se valjda i dohvatili, pa je on ponekad dolazio kod nje. Tog dana kad je ubijena ništa nismo čuli. Tek kad je došla policija saznali smo šta se desilo" kažu komšije.

Policija je, prema rečima komšija, često intervenisala zbog incidenata koje je Klarika pravila.

"Nožem je pretila jednom komšiji i tukla ga. Maltretirala je i majku i očuha, koji su zbog toga otišli da žive u staračkom domu" pričaju komšije.

Kako kažu, Klarika je u poslednje vreme volela da popije.

"Nigde nije radila, a preživljavala je prodajući stvari iz kuće. Ni sa kim se iz komšiluka nije družila. Bila je čudna i sklona incidentima. Pre neki dan smo se začudili kad smo videli da se ošišala na ćelavo" kažu u komšiluku.

Telo Klarike Farkaš pronašla je majka Radmila.

"Ležala je na krevetu, u lokvi krvi, s glavom zabačenom unazad. Hitna pomoć nije mogla da joj pomogne" užasnuta je nesrećna žena.
Ona tvrdi da njena ćerka nije bila u ljubavnoj vezi s Vladicom J.
"To je strašna laž. On je nju opsedao, proganjao ju je, pretio je da će je napastvovati i moja ćerka je sve to prijavila policiji. Međutim, rekli su joj da zaključa vrata i pozove ponovo ako on provali" kaže Radmila, koja je pronašla ćerkin dnevnik u njenom stanu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još