Ljubavni horoskop za 5. novembar

Ovan

Trenutni položaj planeta vam donosi šansu da doživite vrelu i strastvenu noć sa nekom specijalnom osobom koju želite već duže vreme. To može biti neko iz vaše prošlosti, ali i vaš trenutni partner. Napravite romantičnu atmosferu i uživajte. Dan je kao stvoren za ljubav.

Bik

Postoji mogućnost za svež novi počekat kada je upitanju vaš ljubavni život. Ako ste u poslednje vreme završili neku ljubavnu vezu i odlučili da neko vreme provedete sami, bićete iznenađeni. Neko bi mogao danas da vas obori sa nogu. Bićete iznenađeni kako se stvari naglo okreću.

Blizanci

Vi ste puni energije i željni uzbuđenja. Vaš partner je, sa druge strane, neko kome je teško da se nosi sa tim. Pokušajte da napravite balans i budete manje sebični. Ljubav je upravo u tome da se ponekad žrtvujete i osobi do koje vam je stalo pokažete koliko ste spremni na to. Nakon toga, bićete veoma zadovoljni ishodom.

Rak

Danas pokušajte da budete manje osetljivi. Ako tražite savršenstvo, verovatno je da ćete ostati ozlojađeni. Pokušajte da prihvatite i nešto što nije savršeno, jer to niste ni vi. Spustite se na zemlju. U večernjim časovima trebaće vam čvrsto tlo pod nogama. I nabacite osmah na lice! Videćete kako su rezultati pozivitivni.

Lav

Mirna luka kojom plovite i u kojoj se dobro osećate, danas bi mogla biti uzburkana. Primetićete da se vaš partner čudno ponaša što će u vama izazvati najgore sumnje. Opustite se! Nema potrebe da mislite da ovo ima veze sa vama. On ima probleme sa drugim segmentima života. Budite blagi i dozvolite mu da vam se otvori.

Devica

Planete vam danas donose polet i entuzijazam kada je ljubav upitanju. To će vas ohrabriti da započnete konverzaciju sa nekim ko vam se dopada i ko vam je interesantan u poslednje vreme. Samopouzdanje koje vas krasi, mnogo će vam pomoći. Šarmantno se nasmejte i uspeh vam je zagarantovan.

Vaga

Danas vam zvezde donose mir i harmoniju. Vi ste uglavnom u pokretu, ali danas ćete poželeti da budete mirni i pomalo lenji u zagrljaju voljene osobe. Podelite sa voljenom osobom svoja osećanja. Ako ste želeli da obavite neki važan razgovor, danas bi mogao biti pravi dan za to.

Škorpija

S obzirom na položaj planeta, danas ćete biti veoma atraktivni suprotnom polu. Svaka konverzacija koju budete imali budiće u sagovornicima želju za vama. Vodite računa da zbog toga nemate problema na radnom mestu. Gledajte da svoju sklonost ka flertu svedete na minimum, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni.

Strelac

Trenutni položaj planeta je takav, da vam se savetuje da svoje emocije sakrijete i sačekate povoljniji momenat da ih izrazite. Ako ste mislili da je ovo pravo vreme, prevarili ste se. Suviše ste emotivni danas, što bi moglo izazvati burne reakcije. U večernjim časovima vač očekuje neki interesantan poziv.

Jarac

Ovo definitivno nije dan za odmaranje. Imate u sebi jako puno energije i avantura vam je neophodna. Organizujte neku zabavu sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, pozovite prijatelje i izađite sa njima u provod. Verovatno ćete upoznati neku interesantnu osobu i sa njom doživeti divno iskustvo.

Vodolija

Vaš partner će danas biti veoma raspoložen i pun energije i biće vam veoma teško da to ispratite. Nemojte očekivati mirnu luku. Zvezde vam savetuju da mu se prepustite i doživite nezaboravnu avanturu. Vaša veza će nakon toga biti u punom sjaju.

Ribe

Ljubav i romansa će danas zakucati na vaša vrata, ali neće biti u onom stilu koji ste vi očekivali. Zvezde vam donose nešto što se uopšte ne uklapa u vas dosadašnji životni stil i što do sada nikada niste doživeli. Prepustite se! Ove novine su definitivno nešto što vam je potrebno. Budite otvoreni za nove stvari.

Izvor: Ženski kutak

Pogledajte još